Coole surfles in je eigen tempo

Met de wind in je zeil scheer je over het Uitgeestermeer. Terwijl je voeten stevig op de Starboard surfplank staan, legt de instructeur uit hoe je moet gijpen en planeren. Dit is waar elke echte surffanaat van droomt! Maar leren surfen, dat doe je tijdens de surfles bij Zeilschool Het Uitgeestermeer in je eigen tempo. We beginnen daarom bij de basis, tenzij je al ervaring hebt natuurlijk! Onze surflessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar; we hebben aparte groepen voor de jeugd en voor volwassenen. Wist je dat de moderne Starboard Start de perfecte plank is voor zowel beginners als gevorderde surfers? Met deze board kun je gericht trainen op gave tricks!

Windsurfles voor de jeugd

Surfles voor jeugd

In groepen van maximaal 6 cursisten per instructeur, kunnen kinderen vanaf 10 jaar bij ons surfen. De surflessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je hebt de keuze uit een beginnerscursus of vervolgcursus. Kies je voor de vervolgcursus? Dan hebben wij een nog snellere Starboard voor je! Met de surflessen kun je ook CWO-diploma’s halen: WsR I t/m III. Je kunt je inschrijven voor de weekcursus in de mei- en zomervakantie of tijdens de zaterdagcursus in het voor- en naseizoen. Natuurlijk is het dragen van een door ons beschikbaar gesteld zwemvest en wetsuit verplicht!

Inschrijven

Windsurf cursussen voor volwassenen

Surfles voor volwassenen

Wil jij leren surfen of jouw skills op de board verbeteren? In het zomerseizoen biedt Zeilschool Het Uitgeestermeer ook surflessen voor volwassenen! Je bent iedere dag van 10.00 uur tot 16.00 uur welkom om met minimaal 2 personen surfles te volgen. Geef je gerust op met een familielid, vriend of vriendin of collega! Mocht je geen surfmaatje hebben, dan kijken wij of we je kunnen koppelen aan een andere cursist. Zeilschool Het Uitgeestermeer heeft een speciale wachtlijst met cursisten, die zich ook zonder maatje hebben aangemeld. Je kunt natuurlijk ook voor privéles kiezen!

Contact opnemen

  Jeugd Volwassenen

Zaterdagcursus: 8, 15, 22, 29 juni & 6 juli

€215  

Week 18: 29 april t/m 3 mei

€295  

Week 29: 15 t/m 19 juli

€335  

Week 30: 22 juli t/m 26 juli

€335  

Week 31: 29 juli t/m 2 augustus

€320  

Week 32: 5 t/m 9 augustus

€320  

Week 33: 12 t/m 16 augustus

€335  

Week 34: 19 augustus t/m 23 augustus

€335  
     

Privésurfles

  €170 p.d.

Dag surfles

  €85 p.p.

Benodigdheden

Cursisten zijn verplicht om een zwemvest van Zeilschool Het Uitgeestermeer te dragen. Alleen zo kunnen wij jouw veiligheid garanderen! Neem daarnaast de volgende zaken mee naar de surflessen:

  • Handdoek

  • Zonnebrand, pet en zonnebril met touwtje

  • Waterschoenen

  • Setje droge kleding

  • Eten voor in de pauze

Cursusduur

De jeugd, van 10 tot 18 jaar, kan de surflessen volgen in de meivakantie en zomervakantie. We bieden dan weekcursussen van maandag tot en met vrijdag aan. Een andere optie voor de jeugd is de zaterdagcursus: In het voorseizoen kun je de zeillessen op 5 opeenvolgende zaterdagen volgen. De zaterdagcursussen gaan van start wanneer het sportseizoen ten einde is. Zo kun je de zaterdagen sportief en actief invullen met een wel erg leuke hobby! En je hoeft je eigen sportles of wedstrijd niet af te zeggen. Twee vliegen in één klap dus!

Volwassenen kunnen op een afgesproken datum met minimaal 2 personen een dag surfles of een dag privéles komen volgen. Dit vindt plaats op doordeweekse dagen en in het weekend.

Certificering

Om de veiligheid en kwaliteit van de surflessen te waarborgen, zijn wij CWO-gecertificeerd. De instructeurs van Zeilschool Het Uitgeestermeer zijn enthousiast, hebben een passie voor watersport en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij hebben verstand van zaken en voldoen aan het diplomasysteem van Stichting CWO. Zeilschool Het Uitgeestermeer is tevens aangesloten bij de HISWA. Plezier vinden wij belangrijk, net als veiligheid en kwaliteit. Dankzij het HISWA-keurmerk kunnen wij de garantie geven van onbezorgd watersportplezier!