Corona vragen - zeillessen gaan door!


Gaan de zeil/surflessen door deze zomer?

Ja! De jeugd zeil- en surfcursussen gaan zeker door. De optimisten-, laser-, valk-, kindervalk- en windsurf cursus zijn erg goed te organiseren binnen de gestelde maatregelen. We beginnen zaterdag 30 mei met de zaterdag cursus en vanaf 6 juli met de zomerweken. Er zullen zeker aanpassingen zijn vanwege het Corona virus, deze zullen wij voor dat de cursus begint naar iedereen communiceren. 

Hoe gaat de zeilschool om met Corona?

Wij houden alle ontwikkelingen rondom corona nauwlettend in de gaten en volgen altijd de adviezen van het RIVM en de overheidsinstanties op. Daarnaast gebruiken wij de protocollen van de brancheorganisatie waarbij wij zijn aangesloten, namelijk Hiswa-Recron. De veiligheid van jullie en onze crew staat voorop en we passen ons aan waar nodig.

 

Ik wil een boeking doen, kan dat nog wel?

Zeker! Zoals hierboven vermeld gaan alle lesweken en activiteiten zoals het er nu voor staat gewoon door en zijn wij vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Mocht de situatie verslechteren waardoor wij de geboekte cursus onverhoopt alsnog moeten annuleren, dan ontvang je van ons een door de Hiswa-Recron gedekte voucher ter waarde van het cursusbedrag. Geen zorgen dus, jouw uitgegeven geld ben je nooit kwijt. Hoe dit precies werkt, lees je onderaan deze pagina.

   

Ik heb al geboekt. Moet ik iets doen?

Nee. Geen zorgen, zoals het er nu voorstaat gaan alle cursussen gewoon door deze zomer. Mochten we door het coronavirus toch maatregelen moeten nemen die jouw cursus beïnvloeden, nemen we direct contact met je op. Als blijkt dat wij de geboekte cursus alsnog moeten annuleren, ontvang je van ons een voucher ter waarde van het cursusbedrag van jouw lesweek bij onze zeilschool. Jouw uitgegeven geld ben je dus niet kwijt.

   

Voucher vanwege het Coronavirus

Mocht een zeil/surfcursus onverhoopt niet door kunnen gaan omdat wij als “Zeilschool Het Uitgeestermeer” de lessen niet kunnen en mogen uitvoeren vanwege het coronavirus, dan wordt het bedrag omgezet in een cursusvoucher t.w.v. het betaalde cursusbedrag. Je bent je geld dus niet kwijt en je kan het hele bedrag inzetten om op een ander moment de cursus te volgen. De voordelen:

• De voucher is inzetbaar op alle cursussen en activiteiten van “Zeilschool Het Uitgeestermeer” en kan ook in delen worden gebruikt.
• De voucher is heel seizoen 2021 geldig.

Wanneer moet je thuisblijven?

• Als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
• Als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten;
• Als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD);
• Als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) minimaal zeven dagen thuis na de uitslag van de test;
• Zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

 

Wat gebeurt er als je thuis moet blijven?

Mocht je om een van eerdergenoemde redenen thuis moeten blijven zullen we in overleg altijd op zoek gaan naar de oplossing om de gemiste dagen (indien beschikbaar) alsnog te kunnen volgen. Wij hebben liever dat iemand te snel thuisblijft en we een oplossing gaan zoeken om de gemiste dagen in te halen, dan het risico lopen op besmettingen.

 

Contactgegevens


  1. Zeilschool Het Uitgeestermeer
  2. Lagendijk 3a
  3. 1911 MT Uitgeest
  4. Tel.: 0251-315197
  5.  
  6. Bankgegevens
    NL07 RABO 0300 1479 02 t.n.v. Watersportcentrum Het Uitgeestermeer
  7.  
  8. KvK.: 58125930

Op zoek naar een feestlocatie direct aan het water?


Op zoek naar sloepen voor jouw personeelsfeest? Bekijk eens onze arrangementen in combinatie met de Caribbean Bar Uitgeest of neem direct contact met ons op.

Direct contact opnemen